Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Book advent calendar #10

Γιορτάζω - τραγουδώ
παίζω - δημιουργώ 2
Της Μαρίνας Παλιάκη - Μπόλια και Ελπίδας Παλιάκη - Ιεραπετρίτη
Εικονογράφηση: Αγγελική Δελεκά - Βάσια Μαγαράκη
Εκδόσεις: Σταμούλη  Άθως παιδικά





Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν ευχάριστο τρόπο ώστε τα παιδιά μας να μάθουν για τις γιορτές και τα έθιμά του χειμώνα. Η πρώτη ιστορία αφορά την προετοιμασία για το χειμώνα και τα Εισόδια της Θεοτόκου, ενώ παράλληλα μετά ακολουθούν σελίδες με ευχάριστες δραστηριότητες και ζωγραφική για τα μικρά μας.
Μέσα από αυτό το βιβλίο, μας δίνεται η δυνατότητα να εξηγήσουμε στο παιδί ποιοι φίλοι του γιορτάζουν το χειμώνα, ποια κάλαντα θα τραγουδήσει με τους φίλους του αλλά και τι συμβολίζει η εικόνα της Γέννησης του Χριστού και να εμφυσήσουμε το θρησκευτικό κλίμα της γιορτής των Χριστουγέννων.


Το βιβλίο αυτό συνοδεύεται με ένα CD το οποίο περιέχει κάλαντα, ύμνους και αφηγήσεις  και σίγουρα τα παιδιά θα το καταευχαριστηθούν!
Εκτός από το βιβλίο που αναφέρεται στο χειμώνα υπάρχουν άλλα 3 βιβλία στην ίδια σειρά που αφορούν τις άλλες εποχές του χρόνου και τις ιδιαίτερες περιστάσεις που συναντάμε σε κάθε εποχή.

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε στα κοντινά σας βιβλιοπωλεία αλλά και στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Σταμούλης εδώ. Αν σας άρεσε το βιβλίο μην ξεχάσετε να κάνετε like.

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook 
να με ακολουθήσετε στο Google+ και στο Instagram
  για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!!



Μέχρι την επόμενη φορά...
Σας φιλώ
Άννα

1 σχόλιο:

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design