Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Book Advent Calendar #18


Το Χριστουγεννιάτικο Μυστικό
της Κυρίας Νοικοκυρόπουλου
Της: Άννας Ιακώβου
Εικονογράφηση: Αγγελική Δελέχα
Εκδόσεις: Θύρα

Η κυρία Ποντικίνα Νοικοκυροπούλου είναι η οικοδέσποινα ενός υπέροχου Χριστουγεννιάτικου Παιχνιδοπωλείου και μας αποκαλύπτει το πιο μεγάλο μυστικό των παιχνιδιών! Τα παιχνίδια επιλέγουν ποιο παιδί θα τα αγοράσει και όχι το αντίστροφο όπως πιστεύουν όλοι οι άνθρωποι.
Έτσι το κάθε παιχνίδι βλέπει το παιδί που του ταιριάζει περισσότερο και αν έχει τα προσόντα που αυτό επιθυμεί το επιλέγει και πηγαίνει μαζί του! Ένας μεγάλος άσπρος αρκούδος επέλεξε ένα κοριτσάκι με πολύ μεγάλη και ζεστή αγκαλιά ενώ ένας σκαντζόχοιρος ντετέκτιβ διάλεξε ένα αγοράκι με μαλλιά σαν του αχινού!

Την παραμονή των Χριστουγέννων, όμως συνέβη κάτι που εξέπληξε όλα τα παιχνίδια, μια γιαγιά με καταγάλανα μάτια έδειξε στα παιχνίδια την φωτογραφία της εγγονής της, προκειμένου να διαλέξουν αυτά ποιο παιχνίδι θα πάρει για την αγαπημένη της εγγονούλα. Τα ματάκια των παιχνιδιών έλαμψαν, αφού όλα ήθελαν να πάνε στο σπίτι της, γιατί ήξεραν ότι θα περνούσαν όμορφα. Τελικά πρώτη την επέλεξε η μικρή πριγκίπισσα Μπιάνκα που ήταν τρισευτυχισμένη που θα πήγαινε σε ένα τόσο ευτυχισμένο σπίτι!
Στο τέλος του βιβλίου μπορείτε να βρείτε και να κατασκευάσετε ένα γιορτινό σπιτάκι και να το γεμίσετε γιορτινά μπισκοτάκια να το προσφέρετε στους φίλους σας.

Σε αυτό το παιδικό βιβλίο τονίζεται η αξία τον παιχνιδιών και ο τρόπος που πρέπει να συμπεριφερόμαστε στα δώρα μας! Οφείλω να ομολογήσω ότι η εικονογράφηση αυτού του βιβλίου με μάγεψε και οι εικόνες ήταν σαν να ξεπηδούσαν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου!

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε στα κοντινά σας βιβλιοπωλεία αλλά και στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Σταμούλης εδώ. Αν σας άρεσε το βιβλίο μην ξεχάσετε να κάνετε like.

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook 
να με ακολουθήσετε στο Google+ και στο Instagram
  για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!!



Μέχρι την επόμενη φορά...
Σας φιλώ
Άννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design