Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Book Advent Calendar #24


Ο Τρακατρούκας ο Καλικάντζαρος...!
Της: Ελένη Μπετεινάκη
Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
Εκδόσεις: Ελληνοεκδοτική 

Το τελευταίο μας χριστουγεννιάτικο βιβλίο δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από ένα βιβλίο με Καλικαντζαράκια...
Αυτή η ιστορία όμως είναι πολύ ξεχωριστή, γιατί ο Τρακατρούκας δεν είναι ένα συνηθισμένο καλικαντζαράκι...ο Τρακατρούκας αντί να κάνει ζαβολιές προτιμάει να διαβάζει παραμύθια!!! Έτσι όταν ανεβαίνει στη γη από το καλικανζαροχωριό μαζί με όλους τους φίλους του σκέφτεται τη σκανδαλιά θα κάνει και αποφασίζει να κλέψει όλα τα βιβλία από το σπίτι με την μεγάλη βιβλιοθήκη που τον φιλοξενεί στη γη!
Τότε, όμως οι ήρωες των παραμυθιών επαναστατούν και αποφασίζουν ότι δεν θέλουν να φύγουν από τη γη και την αγαπημένη τους βιβλιοθήκη. Ο Τρακατρούκας σκέφτεται ότι έχουν δίκιο και τελικά αποφασίζει να γίνει συγγραφέας και να τιμήσει τους πρωταγωνιστές των παραμυθιών!!!

Πρόκειται για μια υπεροχή και πρωτότυπη  Χριστουγεννιάτικη ιστορία ιδιαίτερα για εμάς που αγαπάμε τόσο πολύ τα βιβλία, η οποία δίνει ζωή στους χαρακτήρες των παραμυθιών!!!

Αν θέλετε  μπορείτε να την προμηθευτείτε το παιδικό αυτό βιβλίο στα κοντινά σας βιβλιοπωλεία ενώ πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό site της Ελληνοεκδοτικής

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook 
να με ακολουθήσετε στο Google+ και στο Instagram
  για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!!



Μέχρι την επόμενη φορά...
Σας φιλώ
Άννα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design