Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Διαβάζουμε μυθολογία...



Η μυθολογία αποτελεί σίγουρα ένα από τα αγαπημένα θέματα της ιστορίας για τα παιδιά, είτε είναι αγόρια είτε είναι κορίτσια.
Έτσι και η μικρή μου μετά από μια συζήτηση στο νηπιαγωγείο άρχισε να έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Θεούς του Ολύμπου και τις περιπέτειες τους και να με ρωτάει συνεχώς να της πω τι γνωρίζω για τους Θεούς.


Το βιβλίο οι θεές και οι θεοί του Ολύμπου ήρθε για να δώσει λύση σε αυτές τις απορίες και να μάθει η μικρή μου όλα αυτά που ήθελε να μάθει και ακόμα περισσότερα...
Το βιβλίο περιλαμβάνει 12 ιστορίες που χαρακτηρίζουν το 12θεο του Ολύμπου.
Στις σελίδες του καταφέραμε να ανακαλύψουμε:
  • Πως ο Δίας  κατάφερε να ξεγελάσει, με τη βοήθεια της μητέρας του και της Μήτιδας, τον πατέρα του τον Κρόνο και με την εξυπνάδα του και το θάρρος του να γίνει ό αρχηγός των Θεών στον Όλυμπο.
  • Πως η Ήρα στόλισε το μεγαλοπρεπές και πανέμορφο παγώνι για να τιμήσει τον πιστό της υπηρέτη.
  • Αλλά και την αγαπημένη μας ιστορία της Αθηνάς, η οποία περιλαμβάνει την γέννηση της Αθηνάς από το κεφάλι του Δία και τη νίκη της απέναντι στον Ποσειδώνα για την ονοματοδοσία της πόλης της Αθήνας.
Και φυσικά πολλές πολλές ιστορίες όλων των Ολύμπιων θεών...
Το κείμενο είναι γραμμένο με απόλυτα κατανοητό τρόπο για παιδιά ηλικίας 6+, ενώ παράλληλα η εικονογράφηση ενισχύει την μαγεία των μυθολογικών ηρώων .

Αν θέλετε να διαβάσετε και εσείς τις 12 ξεχωριστές  ιστορίες των θεών της μυθολογίας δεν έχετε παρά να αναζητήσετε το βιβλίο στα κοντινά σας βιβλιοπωλεία ή από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Κέδρος

Μην ξεχάσετε:
να κάνετε like στη σελίδα του blog στο facebook 
να με ακολουθήσετε στο Google+ και στο Instagram
  για να μαθαίνετε όλα τα νέα μου!!!



Μέχρι την επόμενη φορά...
Σας φιλώ
Άννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © by Working mama. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed By El Design